Kirjoitukset ajalta syyskuu 2017

Painetun kuvan kuvankäsittelyn tietotaito heikkenemässä

22. syyskuuta 2017

Tiedätkö minkä kokoisina kuvat sopivat painotuotteeseen tai miten muokkaat kuvan mieleiseksi ja millä väriprofiililla säilytät oikeat värit painotuotteessa?

Värivirheen korjaus kuvankäsittely

Kuvankäsittely jakaa osaajat webbikuvien tekijöihin ja printin kuvien tekijöihin
Monelle nuoremmalle digitoimiston kuvankäsittelijälle alkaa vaatimukset huippulaadukkaan painetun kuvan tuottamiseen olla hakusessa. Graafisen alan osaajien joukossa meneillään oleva trendi siirtyä printistä webbikuvien toteutuksiin vain yltyy.

Markkinointiportaali - edut pilvessä, syitä ja hyötyjä lyhyesti

21. syyskuuta 2017

Markkinointiportaali pilvessä

Kun puhutaan aineistonhallintapalvelusta pilvessä, eli SaaS-palvelusta, törmätään usein ristiriitaisiin päätelmiin siitä, miksi pilvestä olisi fiksua hallita aineistoja. Alla listataan lyhyesti yleisesti todettuja syitä ja hyötyjä nykyaikaisesta pilvisovelluksesta.

SaaS-pohjainen markkinointiportaali on erinomainen perusta yhteisön koko markkinoinnille ja viestinnälle. Se on yhtiön digitaalisen aineiston keskitetty varasto sekä...

Tehokasta ja hallittua tiedostojen jakamista joustavalla järjestelmällä

19. syyskuuta 2017

Tiedoston eri jakelumuodot

Hyvä aineistonhallintajärjestelmä tarjoaa käyttäjille monipuoliset ja helpot tavat jakaa visuaalisia tiedostoja ulkopuolisille tahoille. Tässä artikkelissa käydään läpi erilaiset jakelumuodot sekä niiden erot ja hyödyt.

Julkinen aineistopankki helppona jakelukanavana
Ehkä yleisin tapa jakaa tiedostoja aineistopankista, on luoda julkinen osuus...

Mitä aikaansaadaan materiaalipankin integraatiolla?

18. syyskuuta 2017

Integraatiot muihin tietojärjestelmiin liittyvät hyvin usein aineistonhallinta-projekteihin. Esimerkiksi sisällön-hallintajärjestelmiin voidaan tarjota ikkuna, joiden avulla editoijalla on pääsy keskitettyyn kuva-arkistoon suoraan CMS-järjestelmän sivunmuokkausliittymästä.
Integraatiot ovat nykypäivää

...

1 – 5 / 11